Emil Sigvant

Sales Manager
& sportjunkie

Glädjespridaren — en säljare som alltid har ett leende på läpparna och ser laget före jaget. Tävlingsinriktad sportentusiast som stöttar Malmös hockey- och fotbollslag i vått och torrt.

Emil Sigvant

Den leende säljaren
På Living ITs kontor strålar Emil som en strimma av solsken. Han är en glädjens själsfrände och trivs bäst i sällskap av andra. Med ett hjärta som klappar för både ishockey och fotboll är han en passionerad sportentusiast, vars glöd för Malmö FF och Malmö Redhawks brinner lika starkt som stadionljusen en matchkväll. Inom Living IT är denna säljare mer än bara en representant, han är själva själen i företagets kundrelationer. Med en förmåga att sprida glädje och entusiasm vart han än går, är han en viktig kugge som knyter samman människor och skapar en känsla av gemenskap och tillit.

Emil springer

Löpningen ger mig balans och välmående
Jag träffar Emil under en löptur längs Ribersborgs strand. Himlen är vackert gråmulen. Havets vågor rullar in. Med vinden i ryggen och sanden som mjukt dämpar våra steg, tar vi oss upp längs sanddynerna. En känsla av frihet och lätthet infinner sig. Då börjar tankarna flöda. Vem är den leende säljaren som springer bredvid mig? Vilka drömmar gömmer sig bakom det snälla leendet? Emil stannar upp för att knyta skon. Jag passar på att ställa första frågan: Löpning verkar vara en del av ditt liv. Kan du berätta vad den betyder för dig?

Emil blick

”Absolut! Egentligen gillar jag att utöva många sporter. Det kan vara innebandy med kompisarna. En helg på golfbanan. Pingis har jag spelat förr. Fotboll och hockey älskar jag. Jag mår bra av att aktivera kroppen, helt enkelt. Löpning är inte bara en fysisk aktivitet utan det handlar också om att finna balans och välmående. Det är en fantastisk känsla som jag inte hittar någon annanstans. Jag löper 2-3 gånger i veckan. Gärna en mil åt gången. Löprundan tar sin början i Malmös innerstad, där jag bor, sedan förbi grönskande parker och ut mot havet, längs stranden med sikte mot fyren på Ön. Där vänder jag hemåt igen. Det finns inget härligare än att komma hem svettig, ta en dusch och landa i vardagsrummet tillsammans med min sambo; min stora kärlek. Vi spenderar mycket tid tillsammans. Drömmen att skaffa barn och flytta till ett hus med trädgård är stark, och trots att vi båda gillar stadslivet ser vi fram emot att skapa ett hem där vi kan bygga en framtid tillsammans. Det är välmåendet jag är ute efter. Tillsammans med min sambo, är det umgänget med vänner och familj som verkligen betyder mest för mig. Och så är det där med passionen för hockey och fotboll. Där är jag en hängiven supporter med ett klappande hjärta för både Malmö FF och Redhawks.”

Tillgänglighet skapar förtroende
”En typisk arbetsdag för mig börjar med att jag sätter upp mål och struktur för dagen. Att upprätthålla goda kundrelationer är avgörande i min roll som säljare, och att vara tillgänglig för våra kunder är viktigt för mig. När de ringer vill jag vara lyhörd och framför allt förstå deras behov. Det driver mig. Jag tror att det är genom att vara engagerad och visa förståelse som förtroende skapas, och även om det tar tid är det viktigt för mig att investera i dessa relationer; för mig är detta den viktigaste delen av mitt arbete. Ledarskap är något jag strävar efter att utveckla, gärna med den entreprenörsanda som genomsyrar Living IT. Vi är en liten konsultbyrå som fokuserar på att skapa balans mellan arbete och fritid.”

Emil kontor

Möt fler code lovers