Events

Beauty in Code

Första lördagen i mars arrangerar vi vår egna IT-konferens Beauty in Code. Där har du möjlighet att lyssna på sex talare i världsklass, träffa kollegor i branschen och fördjupa dig i aktuella ämnen.

Vår tanke är att skapa en konferens för alla som är involverade inom IT-industrin. Beauty in Code hålls alltid på en lördag för att så många som möjligt ska kunna komma. Avgiften är låg, faktum är att du endast betalar för lunch och fika – själva konferensen bjuder vi på! Vi ser det som ett sätt att ge tillbaka till kunder, anställda och communityn.

Besök beautyincode.se och läs mer om konferensen och hur man anmäler sig! Där kan du också titta på tidigare års föreläsningar!

Beauty in Code

IT-helg

En gång om året samlas vi på ett spa, en herrgård, ett gästgiveri eller liknande för en fantastiskt rolig och inspirerande helg. Med oss har vi en expert som kombinerar föreläsningar med hands-on övningar i något intressant ämne. Kombinationen av workshop och det sociala gör att dessa helger ger oss både ny kunskap och en massa energi.

 

IT bio

IT-bio

Royal är Malmös äldsta och största biograf. Den byggdes 1961 och är med sina 498 sittplatser en fantastisk lokal för evenemang.

En gång på våren och en på hösten arrangerar vi vår IT-bio. Den är ett sätt för oss att tacka våra familjer, vänner, kunder och kollegor i branschen för allt de gjort och fortfarande gör för oss.

Tag din popcorn och dricka och tag plats i salongen och gör dig redo för kvällens film!

Du hittar aktuell visning här.