Are You Ready
To Start Living IT?

Hos oss på Living IT har vi konsulter som verkligen brinner för att leverera över våra kunders förväntan och tillhöra framkanten inom sitt område. Samtidigt tummar vi aldrig på vad som är viktigt i livet; för oss är fritid viktigare än övertid.

Vilka teknologier eller metoder du trivs bäst med är sekundärt, det som räknas är att du är duktig på det du gör och vill fortsätta utvecklas.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling och arrangerar allt från interna seminarier, hands-on workshops och masterclasses med ”världsstjärnor” till – kronan på verket – vår årliga IT-konferens Beauty in Code.

Sammanhållningen värderar vi högt, så givetvis gör vi en hel del roliga aktiviteter tillsammans. Det är allt från resor, familjedagar, biovisningar till mer vardagliga saker som afterwork och teambuilding.

Vi har även ett friskvårdskoncept vi kallar Living FIT där vi provar på olika sport- och fritidsaktiviteter tillsammans. Det är ett mycket trevligt koncept där vi får testa saker vi kanske hade missat annars!

För oss är det väldigt viktigt att våra anställda trivs, så varje år genomför vi en medarbetarundersökning för att se vad vi gör bra och vad vi kan förbättra.

Vi vill dessutom vara ett transparent och öppet bolag så alla anställda är inbjudna till ledningsgruppsmötena. Där har alla varsin röst och kan därmed påverka samtliga beslut som fattas.

Slutligen, Living IT har förmodligen marknadens bästa lönemodell som ger både en stabil trygghet och en stor flexibilitet att skräddarsy en lösning som passar just dig. Efterhand som det händer saker i livet är det bara att uppdatera din modell så att den alltid passar så bra som möjligt.

Låt oss träffas över en fika där vi berättar mer om Living IT, men framförallt får en chans att lära känna dig!