Are You Ready
To Start Living IT?

Hos oss på Living IT har vi konsulter som verkligen brinner för att leverera över våra kunders förväntningar och tillhöra framkanten inom sitt område. Samtidigt tummar vi aldrig på vad som är viktigt i livet; för oss är fritid viktigare än övertid.

Vilka teknologier eller metoder du trivs bäst med är sekundärt, det som räknas är att du har rätt driv, är duktig på det du gör och vill fortsätta utvecklas.

Vi satsar mycket på kompetensutveckling och arrangerar allt från interna seminarier, hands-on workshops och masterclasses med ”världsstjärnor” till – kronan på verket – vår årliga IT-konferens Beauty in Code.

Sammanhållningen värderar vi högt, så givetvis gör vi en hel del roliga aktiviteter tillsammans. Det är allt från resor, familjedagar, biovisningar till mer vardagliga saker som afterwork och teambuilding.

Slutligen, Living IT har förmodligen marknadens bästa lönemodell som ger en stor flexibilitet att skräddarsy en lösning som passar just dig. Du styr själv över hur dina pengar fördelas, och efterhand som det händer saker i livet är det bara att uppdatera din modell så att den alltid passar så bra som möjligt.

Låt oss träffas över en fika där vi berättar mer om Living IT, men framförallt får vi en chans att lära känna dig!