Dreaming today, living it tomorrow.

Vi är ett IT-konsultföretag i Malmö och Göteborg som tycker att familjen, vännerna och fritiden är det viktigaste vi har, men när vi är på jobb gör vi alltid vårt bästa för att leverera över våra kunders förväntan.

Om oss

Living IT är ett livsstilsbolag där vi jobbar med det vi älskar samtidigt som vi ger oss tid för allt det andra viktiga i livet. Vi värdesätter fritid och inte övertid – att må bra som människa är en viktig grund för att göra ett bra jobb hos kunden. Våra ledstjärnor är glädje, inspiration och passion!

Alla våra konsulter är utvecklare eller testare med mångårig erfarenhet. Vi har experter inom bland annat .NET och Java samt flera tekniker inom frontend, men även automatiserad testutveckling, testledning samt devops.

För oss är sammanhållning och gemenskap en nyckelfaktor för att trivas på jobbet. Alla bidrar till en trivsam miljö där vi kan växa både yrkesmässigt och som individer.

dator

Vi satsar mycket på kompetensutveckling och arrangerar allt från interna seminarier, hands-on workshops och masterclasses med ”världsstjärnor” till – kronan på verket – vår årliga IT-konferens Beauty in Code.

Living IT jobbar med både små och stora företag i flera olika branscher. Vi ser det som en styrka då vi inte fastnar i ett visst tillvägagångssätt, utan tar med oss kunskap och erfarenheter från flera olika håll och kan på så vis implementera de bäst lämpade lösningarna för våra kunder.

Vi har inget hemligt recept hur man bäst lyckas med ett uppdrag. Däremot tror vi att nyfikenhet skapar innovation, att en bra teamkänsla får oss att våga växa och att erfarenhet gör oss ödmjuka inför nya utmaningar.

På Living IT har vi konsulter som tror på sig själva, inspirerar andra och med glädje delar med sig av sin kunskap.

Utvecklare

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Läs mer

Freelancer

Vill du ingå i vårt underkonsultnätverk?

Kontakta oss

Living IT stories

Living IT stories är en reportageserie där ni får lära känna några av våra konsulter. De delar med sig av sina tankar om konsultlivet och berättar vad de sysslar med på fritiden.

Events

Beauty in Code

Första lördagen i mars arrangerar vi vår egna IT-konferens Beauty in Code. Där har du möjlighet att lyssna på talare i världsklass, träffa kollegor i branschen och fördjupa dig i aktuella ämnen.

Vår tanke är att skapa en konferens för alla som är involverade inom IT-industrin. Beauty in Code hålls alltid på en lördag för att så många som möjligt ska kunna komma. Avgiften är låg, faktum är att du endast betalar för lunch och fika – själva konferensen bjuder vi på! Vi ser det som ett sätt att ge tillbaka till kunder, anställda och communityn.

Besök beautyincode.se och läs mer om konferensen och hur man anmäler sig! Där kan du också titta på tidigare års föreläsningar!

IT-bio

Royal är Malmös äldsta och största biograf. Den byggdes 1961 och är med sina 498 sittplatser en fantastisk lokal för evenemang.

En gång på våren och en på hösten arrangerar vi vår IT-bio. Den är ett sätt för oss att tacka våra familjer, vänner, kunder och kollegor i branschen för allt de gjort och fortfarande gör för oss.

Tag din popcorn och dricka och tag plats i salongen och gör dig redo för kvällens film!

itbio.livingit.se hittar du aktuell film!

IT-helg

För att riktigt kunna fördjupa oss i ett ämne så samlas vi en gång om året på ett spa, en herrgård, ett gästgiveri eller liknande för en fantastiskt rolig och inspirerande helg. Med oss har vi en expert som kombinerar föreläsningar med hands-on övningar i något intressant ämne.

Kombinationen av workshops och sociala aktiviteter ger oss inte bara ny kunskap, utan också massor av energi och glädje!

The IT conference for code lovers

March 1, 2025, in Malmö Sweden