Dreaming today, living it tomorrow.

Vi är ett IT-konsultföretag med kontor i Malmö som tycker att familjen, vännerna och fritiden är det viktigaste vi har, men när vi är på jobb gör vi alltid vårt bästa för att leverera över våra kunders förväntan.

Om oss

Living IT är ett livsstilsbolag där vi jobbar med det vi älskar samtidigt som vi ger oss tid för allt det andra viktiga i livet. Vi värdesätter fritid och inte övertid – att må bra som människa är en viktig grund för att göra ett bra jobb hos kunden. Våra ledstjärnor är glädje, inspiration och passion!

Alla våra konsulter är utvecklare/testare med mångårig erfarenhet. Vi har experter inom bland annat .NET och Java samt flera tekniker inom frontend, men även testledning, automatiserad testning samt devops.

För oss är sammanhållning och gemenskap en nyckelfaktor för att trivas på jobbet. Alla bidrar till en trivsam miljö där vi kan växa både yrkesmässigt och som individer. Vi håller därför de olika inriktningarna (utveckling och test) separerade i egna bolag som var för sig inte blir större än en “skolklass”, alltså runt 25-30 personer, så att alla ska kunna känna alla.

Great place to work

dator

Vi satsar mycket på kompetensutveckling och arrangerar allt från interna seminarier, hands-on workshops och masterclasses med ”världsstjärnor” till – kronan på verket – vår årliga IT-konferens Beauty in Code.

Living IT jobbar med både små och stora företag i flera olika branscher. Vi ser det som en styrka då vi inte fastnar i ett visst tillvägagångssätt, utan tar med oss kunskap och erfarenheter från flera olika håll och kan på så vis implementera de bäst lämpade lösningarna för våra kunder.

Vi har inget hemligt recept hur man bäst lyckas med ett uppdrag. Däremot tror vi att nyfikenhet skapar innovation, att en bra teamkänsla får oss att våga växa och att erfarenhet gör oss ödmjuka inför nya utmaningar.

På Living IT har vi konsulter som tror på sig själva, inspirerar andra och med glädje delar med sig av sin kunskap.

Utvecklare

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?

Läs mer

Freelancer

Vill du ingå i vårt underkonsultnätverk?

Kontakta oss

Living IT stories

Living IT stories är en reportageserie där ni får lära känna några av våra konsulter. De delar med sig av sina tankar om konsultlivet och berättar vad de sysslar med på fritiden.

Events

Beauty in Code

Första lördagen i mars arrangerar vi vår egna IT-konferens Beauty in Code. Där har du möjlighet att lyssna på sex talare i världsklass, träffa kollegor i branschen och fördjupa dig i aktuella ämnen.

Seminarier

Alla anställda träffas en till två gånger i månaden på kontoret för att skaffa sig ny kunskap kring ett kompetensområde som gruppen har önskat.

IT-bio

En gång på våren och en på hösten arrangerar vi vår IT-bio. Den är ett sätt för oss att tacka våra familjer, vänner, kunder och kollegor i branschen för allt de gjort och fortfarande gör för oss.

Workshops

Ett par helger om året samlas vi på en herrgård, ett gästgiveri eller liknande för två fantastiskt roliga och inspirerande dagar. Med oss har vi en expert som kombinerar föreläsningar med hands-on övningar i något intressant ämne.

Masterclasses

I samband med Beauty in Code arrangerar vi en masterclass med någon av talarna från konferensen. En exklusiv skara på omkring tjugo personer får chansen att lära sig något nytt och bekanta sig med en riktig expert i ämnet.

The IT conference for code lovers

March 2, 2024, in Malmö Sweden